Op woensdag 21 februari 2024 vond de creanamiddag plaats in Oostende, georganiseerd door HV Ouders Oostende. Deze middag stond volledig in het teken van creativiteit en bood een scala aan workshops waarin kinderen die zedenleer volgen uit de basisscholen van Oostende konden deelnemen. In totaal waren er 80 enthousiaste deelnemers die zich verheugden op een middag vol creatief plezier.

De deelnemende kinderen hadden de mogelijkheid om uit twee workshops te kiezen, wat zorgde voor een diversiteit aan activiteiten. De aangeboden workshops waren: graffiti, koken (met de mogelijkheid om zelf frieten te maken en te bakken, gevolgd door het maken van mayonaise), bloemschikken, schilderen op doek, werken met klei, yoga, origami en muzikale expressie. Elk van deze workshops bood een unieke kans voor de kinderen om hun creativiteit te verkennen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Na afloop van de workshops waren de kinderen opgetogen om hun zelfgemaakte werkjes mee naar huis te nemen. Het was prachtig om te zien hoe trots ze waren op hun creaties en hoeveel plezier ze hadden gehad tijdens het creatieve proces. Bovendien was er tijdens de creanamiddag ook gelegenheid voor de kinderen om te genieten van een drankje en wat te eten, wat de sfeer nog gezelliger maakte.

Al met al was de creanamiddag een groot succes, waarbij kinderen de kans kregen om op een leuke en stimulerende manier bezig te zijn met verschillende vormen van creativiteit. HV Ouders Oostende heeft opnieuw bewezen een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen in de gemeenschap. We kijken uit naar toekomstige evenementen waarbij creativiteit centraal staat.

Klik hier voor de foto’s van de creanamiddag

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Geen categorie

Creanamiddag 07/02/2018

Creanamiddag woe 07/02/2018 Affiche

Nieuws

Popcorn en filmavond 2022

Klik hier om in te schrijven!

Nieuws

Pizza en filmavond tvv Music for life

De voorbije pizza- en filmavond tvv Music for Life heeft dit jaar 492.50 euro opgebracht die we hebben over gestort. In vergelijking met vorig jaar is dit een heel positieve evolutie gezien we toen 320 Read more...