Verslag creanamiddag 2022 – woensdag 30 maart ’22

Na het krokusfeest kon ook de creanamiddag opnieuw doorgaan dit jaar. Een namiddag vol creatieve activiteiten waaruit de kinderen er twee mochten kiezen. Ze hadden keuze uit bloemschikken, schilderen op doek naar een levend “model”, graffiti, tomatensoep met balletjes als kookcrea, een vogel knutselen met karton en wol, een vogel met nest maken met klei en een nieuwe workshop kinderyoga die erg gesmaakt werd. Het moet gezegd er waren wat minder kinderen dan  eerdere edities misschien omdat de gewoonte er de laatste jaren niet meer zo in zit. De aanwezige kinderen konden rustig werken en velen slaagden er zelfs in om 3 werkjes te maken. Ze waren dan ook zeer tevreden om met hun kunstwerken huiswaarts te keren.

 

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Popcorn- en filmavond 21/10/22

Inschrijven kan je door hier te klikken

Nieuws

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2019

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering: VLC De Geuzetorre op 14/01/19 om 19u