Maar liefst 17 kinderen probeerden een rol te bemachtigen als spreker voor het komende Feest vrijzinnige Jeugd. Lichting 2021 blijkt een jaar vol talent.
Deze editie ging helaas zonder publiek, omwille van de veiligheid m.b.t. corona.
Het werd een spannende wedstrijd en de jury kreeg de aartsmoeilijke taak om uit deze kandidaten toch een keuze te maken. Uiteindelijk zijn deze toppers als geselecteerden uit de bus gekomen (vlnr): Elisabeth Snijkers, Cies Debusschere en Lennard Kuhn.
Aïko Decoo mag het gedicht voordragen.

Een dikke proficiat aan alle aanwezigen!

Categories: Foto's

Related Posts

Foto's

Krokusfeest 2022

Verslag krokusfeest 2022 – zaterdag 19 maart Na 2 edities die door corona niet konden doorgaan tenzij in een mini-versie in de eigen school was het nu opnieuw mogelijk een feest in het VLC De Read more...